cover-image

Werving & Selectie

U krijgt de beste kandidaten van ons voorgesteld, en u biedt ze zelf een contract aan. Nergens aan vast zitten, maar wel profiteren van onze wervingskunsten. Dat is werving & selectie bij Commercie.

Hoe gaan wij te werk? 

Om deze kwaliteit te garanderen is het belangrijk dat we u goed kennen. En dat we exact weten wat uw wensen zijn. We stellen daarom samen, in goed overleg, een functieprofiel op voor uw openstaande vacature. Wij gaan vervolgens via diverse kanalen op zoek naar de best passende kandidaat. We stellen alleen de allerbesten aan u voor, waarna u zelf met hen in gesprek gaat om te kijken of het de juiste match is. Gelukt? Dan biedt u de kandidaat zelf een contract aan. U betaalt ons alleen eenmalig een percentage over het jaarsalaris, that’s it! 

Timeline image

U hoeft zelf niet op zoek te gaan naar kandidaten.

Wij stellen alleen écht passende kandidaten voor, zowel qua CV als persoonlijkheid.

Scherpe werving & selectie fee én een garantieregeling.

No cure, no pay.

Kortom, een eerlijke, persoonlijke aanpak.

Meer weten? 

 

Heeft u interesse, maar is er iets nog niet helemaal duidelijk? Neem gerust contact met ons op. Wij beantwoorden graag al uw vragen!
Spreekt onze service u aan, maar twijfelt u of werving & selectie de juiste oplossing is voor uw bedrijf? Wij bieden ook uitzenden, payroll en aangenomen werk. Neem een kijkje op deze pagina’s of neem contact met ons op als u vragen heeft.

Heeft u een vraag of opmerking?

Je vraag of opmerking

Hoofdkantoor
Den Haag

Piet Heinstraat 137
2518 CG Den Haag

+31 (0)70 3631090
info@commercie.net

Commercie heeft door haar enthousiasme klanten en kandidaten al snel aan zich weten te binden. Commercie creëert een werkomgeving waarin iedereen zich thuis voelt, zodat wij als team onze klanten optimaal van dienst kunnen zijn.

Wij maken op deze website gebruik van cookies om het gebruik van deze website en daarbuiten te vergemakkelijken, de prestaties en gebruikerservaring te verbeteren en de relevantie van het aanbod te verhogen. Klik op akkoord om aan te geven dat je instemt met ons privacy statement.