cover-image

Uitzenden

Seizoensdrukte of parttime functies? Wij zijn uw flexibele partner! Met uitzenden werven wij kandidaten, heeft u geen omkijken naar salarisadministratie, én dragen wij voor u de werkgeversrisico’s.

Hoe pakken wij dit aan?

Alle kandidaten die zich inschrijven spreken wij persoonlijk, in real life of via een videocall. Omdat wij hen face to face spreken kunnen we goed beoordelen wat zijn of haar kwaliteiten zijn en welke opdrachtgever het meest passend is. Omdat wij alleen de meest geschikte en best passende kandidaten aan u voorstellen, is er maar weinig verloop en blijft het inwerken tot een minimum beperkt. En dat scheelt in de kosten!

Timeline image

Een groot netwerk aan beschikbare uitzendkrachten.

Ideale oplossing voor seizoenswerk of parttime werk.

Wij nemen de personeels- en salarisadministratie uit handen.

U heeft minder werkgeverslasten, zoals ziekte en pensioen.

Wij dragen de verantwoordelijkheid.

Meer weten? 

Heeft u interesse, maar is er iets nog niet helemaal duidelijk? Neem gerust contact met ons op. Wij beantwoorden graag al uw vragen!

Twijfelt u of uitzenden de juiste oplossing is voor uw bedrijf? Wij bieden ook werving & selectie, payroll en aangenomen werk

Heeft u een vraag of opmerking?

Je vraag of opmerking

Hoofdkantoor
Den Haag

Piet Heinstraat 137
2518 CG Den Haag

+31 (0)70 3631090
info@commercie.net

Commercie heeft door haar enthousiasme klanten en kandidaten al snel aan zich weten te binden. Commercie creëert een werkomgeving waarin iedereen zich thuis voelt, zodat wij als team onze klanten optimaal van dienst kunnen zijn.

Wij maken op deze website gebruik van cookies om het gebruik van deze website en daarbuiten te vergemakkelijken, de prestaties en gebruikerservaring te verbeteren en de relevantie van het aanbod te verhogen. Klik op akkoord om aan te geven dat je instemt met ons privacy statement.