cover-image

Wie we zijn

Met plezier naar je werk gaan? Dat is het uitgangspunt bij Commercie. 
Al meer dan 25 jaar zorgen wij voor tevreden werkgevers én werknemers. 

Wij zijn Commercie

Wij zijn Commercie, hét wervingsbureau van het Westland en de regio Den Haag. Goed personeel is het hart van ieder bedrijf, en daar maken wij ons hard voor. Dat doen we al sinds 1995. Zorgen dat iedereen met plezier naar zijn werk gaat.

Ontstaan vanuit een grote vraag naar flexibel personeel in de tuinbouw, en uitgegroeid tot zoveel meer dan dat. Inmiddels werken we bij Commercie voor bedrijven in allerlei sectoren, en zowel voor flexibel als voor vast werk. Dus wat de uitdaging ook is, wij doen er alles aan hier een succes van te maken.

Vanuit het kantoor in Den Haag staat ons team elke dag weer klaar om te doen waar we voor staan. 

Certificeringen

Onze ambitie

Jarenlange kennis en ervaring. Daar zit onze kracht. Bij Commercie gebruiken wij dit om iedereen een goed gevoel te geven. Klant en kandidaat. We zorgen niet alleen voor vakkundige en gemotiveerde mensen, maar ook dat zij goed passen binnen de bedrijfscultuur. Want dat is zeker net zo belangrijk. Een bedrijf is teamwork. En dit kan alleen met een goed functionerend team.

En dat doen we uiteraard tegen gunstige voorwaarden voor de opdrachtgever. En werknemers garanderen wij een wekelijkse beloning volgens NBBU-cao, verzekering en begeleiding bij huisvesting, vervoer en opleidingen. Zo zorgen wij al ruim 25 jaar voor tevreden opdrachtgevers en werknemers, die ieder jaar weer terugkomen.

Heeft u een vraag of opmerking?

Je vraag of opmerking

Hoofdkantoor
Den Haag

Piet Heinstraat 137
2518 CG Den Haag

+31 (0)70 3631090
info@commercie.net

Commercie heeft door haar enthousiasme klanten en kandidaten al snel aan zich weten te binden. Commercie creëert een werkomgeving waarin iedereen zich thuis voelt, zodat wij als team onze klanten optimaal van dienst kunnen zijn.

Wij maken op deze website gebruik van cookies om het gebruik van deze website en daarbuiten te vergemakkelijken, de prestaties en gebruikerservaring te verbeteren en de relevantie van het aanbod te verhogen. Klik op akkoord om aan te geven dat je instemt met ons privacy statement.