cover-image

Een passende kandidaat
voor iedereen

Bij Commercie gaan we geen uitdaging uit de weg. De leukste bedrijven en de beste kandidaten met elkaar verbinden, dat is waar wij elke dag ons bed voor uitkomen.

Seizoensdrukte of parttime functies? Wij zijn uw flexibele partner! Met uitzenden werven wij kandidaten, heeft u geen omkijken naar salarisadministratie, én dragen wij voor u de werkgeversrisico’s. Lees meer.

U krijgt de beste kandidaten van ons voorgesteld, en u biedt ze zelf een contract aan. Nergens aan vast zitten, maar wel profiteren van onze wervingskunsten. Dat is werving & selectie bij Commercie. Lees meer.

Kunt u zelf wel de juiste mensen vinden? Maar wilt u de salarisadministratie en werkgeversrisico’s aan een professional overlaten? Dan is payroll wat u zoekt. Wij doen de administratie, en u kunt blijven doen waar u goed in bent. Lees meer.

Zou het niet geweldig zijn om het hele productieproces even aan iemand anders over te kunnen laten? Aan iemand die het proces van A tot Z kent. Iemand die gericht is op een bepaald resultaat én leiding geeft aan het team. Lees meer.

Personeelsbemiddeling met aandacht voor de mens 

Of het nu gaat om vast werk of flexibel werk, en of het nu gaat om productiewerk of een kantoorbaan. Commercie weet de juiste match te maken. Door onze opdrachtgevers en kandidaten de aandacht te geven die ze verdienen, kennen wij ze goed. Combineer dat met ruim 25 jaar ervaring, en je hebt Commercie.

Meer weten? 

Heeft u interesse, maar is er iets nog niet helemaal duidelijk? Neem gerust contact met ons op. Wij beantwoorden graag al uw vragen!

Twijfelt u of uitzenden de juiste oplossing is voor uw bedrijf? Wij bieden ook werving & selectie, payroll en aangenomen werk

Heeft u een vraag of opmerking?

Je vraag of opmerking

Hoofdkantoor
Den Haag

Piet Heinstraat 137
2518 CG Den Haag

+31 (0)70 3631090
info@commercie.net

Commercie heeft door haar enthousiasme klanten en kandidaten al snel aan zich weten te binden. Commercie creëert een werkomgeving waarin iedereen zich thuis voelt, zodat wij als team onze klanten optimaal van dienst kunnen zijn.

Wij maken op deze website gebruik van cookies om het gebruik van deze website en daarbuiten te vergemakkelijken, de prestaties en gebruikerservaring te verbeteren en de relevantie van het aanbod te verhogen. Klik op akkoord om aan te geven dat je instemt met ons privacy statement.