cover-image

Payroll

Heeft u liever wél controle over de werving van personeel? Maar laat u de salarisadministratie liever aan een professional over? Met payroll van Commercie BV heeft u precies dat. Én u draagt geen werkgeversrisico’s. U kunt zich focussen op dat waar u goed in bent, en ondertussen zorgen wij dat alles in goede banen wordt geleid. Met payroll heeft u flexibiliteit, maar houdt u zelf de controle.

Hoe werkt payroll? 

Payroll is dé ideale oplossing wanneer u zelf de controle wilt houden over het werven van personeel, maar alle administratie die hierbij komt kijken liever aan iemand anders overlaat. Dus wilt u zelf de touwtjes in handen houden als het gaat om kandidaten werven? Maar wilt u liever niet dealen met de daarbij behorende administratie en risico’s? Dan is payroll via Commercie dé oplossing voor uw bedrijf! 

Timeline image

U gaat zelf op zoek naar geschikte kandidaten voor uw vacatures.

U maakt samen met de kandidaat afspraken over arbeidsvoorwaarden, waaronder ook het salaris.

Met onze omrekenfactor weet u precies wat de nieuwe medewerker u per uur gaat kosten.

Elke week stuurt u een urenregistratie van de gewerkte uren, wij zorgen dat de medewerkers worden uitbetaald.

De personeelsadministratie regelen wij voor u.

Naast wekelijkse uitbetalingen regelen wij ook de afdrachten en verzekeringen.

We bieden begeleiding bij eventuele ziekte en arbeidsongeschiktheid.

U en uw medewerkers kunnen bij ons terecht voor informatie over cao en pensioen.

Meer weten? 

 

Heeft u interesse, maar is er iets nog niet helemaal duidelijk? Neem gerust contact met ons op. Wij beantwoorden graag al uw vragen! 
Spreekt onze service u aan, maar twijfelt u of payroll de juiste oplossing is voor uw bedrijf? Wij bieden ook uitzenden, werving & selectie en aangenomen werk. Neem een kijkje op deze pagina’s of neem contact met ons op als u vragen heeft.

Heeft u een vraag of opmerking?

Je vraag of opmerking

Hoofdkantoor
Den Haag

Piet Heinstraat 137
2518 CG Den Haag

+31 (0)70 3631090
info@commercie.net

Commercie heeft door haar enthousiasme klanten en kandidaten al snel aan zich weten te binden. Commercie creëert een werkomgeving waarin iedereen zich thuis voelt, zodat wij als team onze klanten optimaal van dienst kunnen zijn.

Wij maken op deze website gebruik van cookies om het gebruik van deze website en daarbuiten te vergemakkelijken, de prestaties en gebruikerservaring te verbeteren en de relevantie van het aanbod te verhogen. Klik op akkoord om aan te geven dat je instemt met ons privacy statement.